Eenpansgerechten

Neem een duik in de lekkerste eenpansgerechten van Lassie, laat je inspireren door onze makkelijke recepten en zet vanavond nog iets bijzonders op tafel. Gewoon te maken in één pan, zodat je lekker weinig afwas hebt. Met kip, met gehakt of lekker vegetarisch - maar altijd met een verantwoorde basis van rijst, couscous of quinoa. Bekijk ze allemaal!

Met rijst

Je maakt de meeste van onze eenpansgerechten met rijst. Je hebt bijvoorbeeld maar één pan nodig om die risotto of paella te maken. Maar we hebben ook een aantal gerechten die je helemaal in een hapjespan of wok kunt bereiden. Gewoon met een restje rijst of met onze voorgestoomde rijst, quinoa of couscous. Die zijn al kant-en-klaar!

Vegetarische eenpansgerechten

Zitten er ook vegetarische recepten tussen? Ja, natuurlijk. Ga bijvoorbeeld voor een roerbak met tofu. Maak een paddenstoelenrisotto of ga voor een salade met bonen. Lekker met toppings als kaas of nootjes. Die kun je namelijk zo uit het bakje of zakje over je gerecht heen strooien!

Met kip of gehakt

Eet je graag een stukje vlees? Dan check je natuurlijk onze eenpansgerechten met kip of gehakt. Daarmee maak je bijvoorbeeld een snelle fried rice of zet je vanavond nog een lekker smeuïge gehaktschotel op tafel. Makkelijk te bereiden, lekker snel klaar en eenvoudig te maken met je favoriete groenten. Altijd goed.

Met slimme & goedkope ingrediënten

Soms moet je even slim koken om een normaal recept om te toveren tot eenpansmaaltijd. Met onze recepten voor eenpansgerechten hebben we dat werk al voor je gedaan. We gebruiken slimme ingrediënten die je direct kunt gebruiken of koken simpelweg met minder verschillende ingrediënten. Dat is vaak nog goedkoper ook!

Voor thuis of op de camping

Je maakt onze eenpansgerechten eenvoudig thuis, maar je kunt ze natuurlijk ook op de camping maken. Met alleen een gaspitje kom je namelijk al een heel eind. Bovendien scheelt het natuurlijk afwas. Heb je mooi meer tijd om te relaxen als je uitgeblust van je werk komt of als je lekker op vakantie bent!

Gezonde eenpansgerechten

Bij Lassie houden we van gezond koken. Onze gezonde eenpansgerechten bevatten dus altijd meer dan genoeg groenten. En we houden er ook van om lekker te variëren. Zo eet je elke keer weer iets anders en krijg je iedere week alle vitamines en mineralen binnen die je nodig hebt.

Makkelijke eenpansgerechten

Onze eenpansgerechten zijn niet alleen gezond, maar ook nog eens heel makkelijk te bereiden. We houden namelijk wel van simpel koken. Van recepten die je zonder gedoe kunt maken en die lekker snel klaar zijn. Want je hebt niet altijd uitgebreid de tijd om iets lekkers op tafel te zetten. Of zin. Dat snappen we.

En natuurlijk gewoon de lekkerste eenpansgerechten

Bij Lassie vind je ook de lekkerste eenpansgerechten. Uit allerlei verschillende wereldkeukens en met allerlei verschillende smaken. Grote kans dat dat recept met je favoriete groenten en smaken er tussen zit. Zo zijn er altijd wel recepten waar je vanavond zin in hebt of die je kunt maken met wat je nog in huis hebt!

Meer inspiratie?

Hier vind je ook lekkere, gezonde en makkelijke recepten: