Italiaanse gehaktschotel
met spinazie
- Personen:
- 4
- Bereidingstijd:
- 20 minuten
- Voedingswaarde:
- 694 kcal
- De Grote Hamersma Wijntip:
Cuatro Pasos Mencía 2020 - Gehakt sluit een pact met een Spanjaard
Kookstand
Zet de kookstand aan zodat het scherm niet in slaapstand gaat tijdens het koken.
Bereidingswijze
Hoe bereid ik het?
- Verhit de olie en bak ui en knoflook hierin.
- Voeg het gehakt met de gehaktkruiden toe en bak rul.
- Meng de rijst met de spinazie er goed door.
- Schenk de bouillon er langzaam bij en roer af en toe. Laat afgedekt in 4 min. garen.
- Schep tenslotte tomatenblokjes met de pesto erdoor en breng op smaak brengen met zout en peper.
Tip: Ook lekker met geitenkaaskruimels of een paar eetlepels geraspte Parmenzaanse kaas.
Bevat p.p.: 694 kcal. 29,1 g eiwit,3 25 g vet en 85 g koolhydraten