Living The Green Life

Het team van Living the Green Life bestaat uit 5 fulltimers die gek zijn op plantaardig eten. En alles wat daarmee te maken heeft!

Steeds meer mensen kiezen ervoor om plantaardig te eten. Niet alleen goed voor het milieu maar ook nog eens onwijs lekker. Het maakt niet uit of je al bekend bent met plantaardig eten of dat je er steeds vaker voor kiest om vlees en vis te laten staan. Het team van Living the Green Life verteld je graag alle ins-en-outs over lekker plantaardig eten. Van de leukste plantaardige hotspots en nieuwe producten tot het delen van heerlijke simpele gerechten.

Living the Green Life is opgericht door Sanne van Rooij, foodie in hart en nieten. Samen met haar team schrijven ze over alles wat met plantaardig eten en leven te maken heeft. In samenwerking met Lassie heeft Living the Green Life een aantal plantaardige recepten ontwikkeld. Hiermee laten we je graag zien dat plantaardig eten helemaal geen uitdaging is, maar vooral leuk én ook nog eens ontzettend lekker. Probeer bijvoorbeeld eens de rijstepap met gekarameliseerde peer of de Orzo met champignons, spinazie en zongedroogde tomaat. Eet smakelijk!

Living the green life
Over Living the Green Life