Bereidingswijze
- Snijd de paprika in blokjes. Halveer de cherrytomaatjes.
- Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de paprika 2 min. Voeg de tomaatjes toe en bak ze in 4 min. sappig en zacht. Schep de erwten erdoor en bak nog 1 min.
- Knijp intussen lichtjes in de verpakking om de rijst los te maken. Knip de verpakking daarna open. Schep de rijst door de groenten. Voeg 2 el water toe en verwarm al roerende nog 2-3 min.
- Hak de peterselie fijn. Breng de paella op smaak met peper en bestrooi met de peterselie.
Tip: Snijd de citroen in partjes en leg ze rondom op de paella, zodat iedereen citroensap naar smaak over de paella kan knijpen.
Bevat p.p.: 300 kcal, 7 g eiwit, 12 g vet waarvan 2 g verzadigd, 38 g koolhydraten en 7 g voedingsvezel