Pittige varkensreepjes

met spinazie

Personen:
3
Bereidingstijd:
25 minuten
Voedingswaarde:
650 kcal
Meergranenrijst Pittige Varkensreepjes Met Spinazie

Ingrediënten

  • 275 g Lassie Meer Granenrijst
  • 3 el olie
  • 400 g varkenslapjes, in reepjes
  • 2 cm verse gember, in kleine stukjes
  • 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd en fijngesneden
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 300 g spinazie
  • 3 el sojasaus
  • 125 g taugé

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olie en voeg vlees, gember en rode peper toe en roerbak op hoog vuur 4 min. Voeg de ui toe en bak 2 min. mee. Voeg in delen de spinazie toe en bak tot alle spinazie geslonken is. Breng op smaak met sojasaus, peper en zout.
  3. Roer de rijst en de taugé door het vlees en de spinazie en verdeel over 3 borden.




Tip: Bestrooi met in ringen gesneden lente-ui.

Bevat p.p.:
650 kcal. 44 g eiwit, 20 g vet en 74 g koolhydraten

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Lassie Meer Granenrijst tekst wit
Meer Granen rijst

De vernieuwde Meer Granenrijst zat al bomvol granen en is nu verrijkt met heerlijke speltgranen! Die geven je gerecht een volle smaak en stevige bite. Een heerlijke basis voor een verantwoord gerecht. Meer ingrediënten, meer smaak!