Kookstand
Zet de kookstand aan zodat het scherm niet in slaapstand gaat tijdens het koken.
Bereidingswijze
- Kook de parelcouscous gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Meng intussen de sjalot en azijn in een kommetje en laat 5 minuten marineren. Klop de olie erdoor, breng de dressing op smaak met zout en peper.
- Snijd intussen de groente in klein stukjes. Schep in een ruime kom de groente met de dressing door elkaar. Schep op het laatste moment de basilicumblaadjes erdoor. Breng de salade op smaak met zout en peper.
- Knip de zakjes voorzichtig open en verdeel de parelcouscous over 4 diepe borden. Schep de kruidige salade erop.
Tip: Schep de avocado door de salade. Verbrokkel de kaas erover.
Bevat p.p: 535 kcal. 15 g eiwit, 16 g vet waarvan 3 g verzadigd, 78 g koolhydraten en 10 g voedingsvezel