Bereidingswijze
1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op het pak.
2. Verhit intussen de olie en fruit de uien 10 min. zonder te kleuren. Voeg de bietjes toe en bak even mee. Rasp boven de bietjes 1 eetlepel sinaasappelschil. Pel de sinaasappel en snijd de partjes in stukjes. Voeg ze toe aan de bietjes en meng de crème fraîche en 100 ml water erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Stoof de bietjes op laag vuur 5 min.
3. Verdeel de rijst over 4 diepe borden. Schep de bietjes ernaast en strooi de geitenkaas erover. Leg een toef rucola ernaast en bestrooi met de walnoten.
Tip: Bestrooi de rijst met de granaatappelpitjes.
Bevat p.p.: 735 kcal. 18 g eiwit, 40 g vet waarvan 15 g verzadigd, 72 g koolhydraten en 8 g voedingsvezel