De vernieuwde Meer Notenrijst bevat de vertrouwde ingrediënten zoals papaja en amandelen én nu nog meer noten! Samen geven die de rijst een lichtzoete smaak en heerlijke bite. Meer ingrediënten, meer smaak!
Indiase kipcurry
met notenrijst
- Personen:
- 3
- Bereidingstijd:
- 25 minuten
- Voedingswaarde:
- 645 kcal
Kookstand
Zet de kookstand aan zodat het scherm niet in slaapstand gaat tijdens het koken.
Bereidingswijze
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit intussen de olie, voeg de currypasta toe en bak 1 min. Voeg de kip toe en bak op hoog vuur in 5 min. goudbruin. Voeg de tomaten en de bouillon toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat alles afgedekt 15 min. garen.
- Hak de amandelen zo fijn mogelijk of maal ze in de keukenmachine. Voeg ze met de yoghurt aan de kip toe en warm nog 2 min. door. Breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel de rijst over 3 borden en serveer met de kip.
Tip: Bestrooi met extra amandelen en verse koriander.
Bevat p.p.: 645 kcal. 37 g eiwit, 33 g vet en 50 g koolhydraten
In dit recept wordt gebruik gemaakt van
Meer Noten rijst