Indiase kipcurry

met notenrijst

Personen:
3
Bereidingstijd:
25 minuten
Voedingswaarde:
645 kcal
Indiase Kip Curry Met Amandelen

Ingrediënten

  • 275g Lassie Meer Notenrijst
  • 2 el olie
  • 2 el currypasta
  • 400 g kippendijfilet
  • 1 blik tomatenblokjes (400g)
  • 100 ml kippenbouillon
  • 75 g amandelen
  • 150 g Griekse yoghurt

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit intussen de olie, voeg de currypasta toe en bak 1 min. Voeg de kip toe en bak op hoog vuur in 5 min. goudbruin. Voeg de tomaten en de bouillon toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat alles afgedekt 15 min. garen.
  3. Hak de amandelen zo fijn mogelijk of maal ze in de keukenmachine. Voeg ze met de yoghurt aan de kip toe en warm nog 2 min. door. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Verdeel de rijst over 3 borden en serveer met de kip.

Tip: Bestrooi met extra amandelen en verse koriander.

Bevat p.p.:
645 kcal. 37 g eiwit, 33 g vet en 50 g koolhydraten

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Lassie Meer Notenrijst tekst wit
Meer Noten rijst

De vernieuwde Meer Notenrijst bevat de vertrouwde ingrediënten zoals papaja en amandelen én nu nog meer noten! Samen geven die de rijst een lichtzoete smaak en heerlijke bite. Meer ingrediënten, meer smaak!