Lassie Dessertrijst is na slechts 12 minuten koken klaar voor een heerlijk romig toetje. De rijst neemt tijdens het koken veel vocht op, waardoor je dessert een rijke en volle smaak krijgt.
Tiramisu
van roomrijst
- Personen:
- 6
- Bereidingstijd:
- 25 minuten
- Voedingswaarde:
- 317 kcal
Kookstand
Zet de kookstand aan zodat het scherm niet in slaapstand gaat tijdens het koken.
Bereidingswijze
- Bereid de dessertrijst volgens het basisrecept ‘vanilleroomrijst’
- Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan al omschuddend lichtbruin. Verbrokkel de speculaasjes, meng ze met bijna alle geschaafde amandelen, de bruine suiker en het kaneelpoeder.
- Schep in bekerglaasjes om en om laagjes roomrijst en speculaasmengsel en eindig met roomrijst. Bestrooi met de achtergehouden geschaafde amandelen en wat kaneelpoeder.
Bevat p.p: 317 kcal. 7 g eiwit, 20 g vet en 41 g koolhydraten.
In dit recept wordt gebruik gemaakt van
Dessert rijst