Paprikapaella

met garnalen

Personen:
2
Bereidingstijd:
15 minuten
Voedingswaarde:
355 kcal
709 Lassie bijnaklaar paella paprikapaella met garnalen liggend beeld 2

Ingrediënten

  • 200 g gebroken sperziebonen (koelvers)
  • 1 rode paprika
  • 1 el olijfolie
  • 200 g grote (cocktail)garnalen
  • 1 verpakking Bijnaklaar paella

Optioneel:

  • 1 takje peterselie

Bereidingswijze

  1. Kook de sperziebonen in water met zout in 8 min. beetgaar. Snijd de paprika in blokjes.
  2. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de paprika 4 min.
  3. Giet de sperziebonen af. Schep de sperziebonen en de garnalen door de paprika. Bak nog 1 min.
  4. Knijp intussen lichtjes in de verpakking om de rijst los te maken. Knip de verpakking daarna open. Schep de rijst door de groenten. Voeg 2 el water toe en verwarm al roerende nog 2-3 min. Breng de paella op smaak met peper.

Tip: Bestrooi de paella met 1 takje fijngehakte peterselie.

Bevat p.p.: 355 kcal, 19 g eiwit, 13 g vet waarvan 2 g verzadigd, 37 g koolhydraten en 7 g voedingsvezel

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Lassie Bijnaklaar Paella 250g tekst wit
Bijnaklaar Paella

Weinig tijd om te koken? Ook op drukke dagen tover je snel een heerlijke paella op tafel. Lassie Bijnaklaar Paella heeft namelijk maar een paar minuten nodig. De rijst is al gaar én op smaak. Met je favoriete ingrediënten erdoor maak je je maaltijd compleet.