Kookstand
Zet de kookstand aan zodat het scherm niet in slaapstand gaat tijdens het koken.
Bereidingswijze
- Klop de eieren los met de melk, kaas, zout en peper naar smaak. Verhit 1 eetlepel olijfolie, schenk het eimengsel erbij en laat de omelet op laag vuur stollen afgedekt in ca. 15 min. stollen. Schud af en toe de omelet los in de pan.
- Bereid de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking en giet af.
- Verhit een scheutje olijfolie en roerbak de groentemix en paprika in ca. 5 min. gaar. Schep de rijst in pan en verwarm de rijst met groente al omscheppend nog 1 min.
- Snijd de omelet in punten en serveer deze bij de groenterijst.
Tip: Hou je van olijven? Voeg met de groente zwarte olijvenringetjes toe aan de rijst.
Tip: Hou je van pit? Serveer gefruite uitjes bij de rijst.
Bevat p.p.: 554 kcal. 24 g eiwit, 22 g vet en 60 g koolhydraten