Anne van Lassie

Zeg je rijst, dan zeg je natuurlijk Lassie. Elke dag doen we ons uiterste best om producten te maken waarmee jij zonder gedoe iets op je bord hebt. Van Toverrijst tot Pandanrijst en van Orzo tot onze Poké Bowl rijst. De drang naar vernieuwing komt terug in het hele assortiment en juist dat maakt mijn werk als product manager bij Lassie zo leuk!

"Lassie zorgt voor meer variatie in de Nederlandse keuken en daar ben ik best een beetje trots op".

– Anne van Lassie
Anne van Lassie

Anne van Lassie

Ik heb een enorme passie voor lekker en gezond eten. Deze passie komt goed van pas in mijn werk als product manager, waar de focus op productinnovatie ligt. Ik houd de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van voeding goed in de gaten en kijk hoe we hier het beste op kunnen inspringen met bijvoorbeeld nieuwe recepten en producten.

Natuurlijk moeten deze ontwikkelingen wel aansluiten bij het DNA van Lassie. Ons assortiment is rijk aan hele diverse producten die vooral lekker en verantwoord zijn. Maar ook zijn al onze producten gemakkelijk te bereiden, zodat iedereen zonder gedoe een heerlijke maaltijd op zijn of haar bord kan toveren. Of dat nu de bekende Toverrijst is of onze Poke Bowl rijst, Lassie zorgt voor meer variatie in de Nederlandse keuken en daar ben ik best een beetje trots op.

Op ons online foodplatform delen we samen met onze auteurs, die allemaal een passie hebben voor eten, de beste tips & tricks, weetjes en nog veel meer inspiratie om elke dag weer wat lekkers op je bord te toveren. Met meer dan 500 recepten zit er vast wat voor je tussen, eet smakelijk!