Bereidingswijze
- Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer na 5 minuten, vlak voor het serveren, de pesto door de rijst, dan blijft de smaak behouden.
- Verdeel de blaadjes little gem sla over 4 diepe kommen. Schep de pestorijst erop. Snijd de kip schuin in dunne plakjes. Leg ze tegen de slablaadjes aan.
- Leg in iedere kom een toef courgettespaghetti en de paprikareepjes. Verdeel de bolletjes mozzarella erover en schep de olijven ernaast. Serveer met een partje citroen.
Tip: Zet kleine bakjes op tafel zodat iedereen zelf naar smaak de rijstbowl nog lekkerder kan maken. Bijvoorbeeld met geroosterde pijnboompitjes, geraspte wortel, plakjes radijs, partjes kerstomaatjes, stukjes ananas en omeletreepjes
Bevat p.p.: 630 kcal. 37 g eiwit, 24 g vet waarvan 9 g verzadigd, 62 g koolhydraten en 8 g voedingsvezel