Paulami Joshi

Indiaas eten is hartstikke populair. En niet zonder reden, want de Indiase keuken staat bol van allerlei specerijen en kruiden waarmee je heel veel verschillende gerechten kunt maken. Van een
Van een vegetarische curry tot aan een bordje kip tandoori, dahl of biryani. Altijd spannend, gezond en eigenlijk ook best makkelijk om te maken! Dat laat de Indiase kookboekenschrijfster Paulami Joshi wel zien met haar 5 lekkerste Indiase gerechten die ze speciaal voor Lassie heeft ontwikkeld. Laat je dus lekker inspireren!

Paulami Joshi is Indiase en heeft de afgelopen jaren in allerlei delen van India gewoond voordat ze in Nederland neerstreek en ons hier nu de fijne kneepjes van de Indiase keuken leert. Paulami is gek op rijst. Logisch, want in India wordt rijst als heilig beschouwd en het speelt dus ook een rol in ceremonies en op festivals. Daarom vind je in haar kookboek ‘De Bijbel van Indiase Keuken’ en op haar website spicetrip.nl de meest populaire en lekkerste Indiase gerechten met rijst zoals ze dáár gegeten worden. Zeker checken als je meer wilt weten over de Indiase keuken!

Paulami Joshi 1 1
DSC01314