Kookstand
Zet de kookstand aan zodat het scherm niet in slaapstand gaat tijdens het koken.
Bereidingswijze
- Bereid de Quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de zaadjes uit de tomaat en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Snijd de mangoblokjes kleiner.
- Schep de warme quinoa in een kom om met tomaat, mango en peterselie of koriander en zout en versgemalen peper naar smaak. Knijp de limoen erboven uit en schep de olijfolie erdoor.
- Verdeel de veldsla over een bord en schep de lauwwarme quinoasalade in het midden. Leg de plakjes gerookte kip eromheen en bestrooi met pecannoten.
Tip: Ook lekker met plakjes gerookte zalm of grove stukken gerookte makreel.
Bevat p.p: 750 kcal. 28 g eiwit, 46 g vet waarvan 6 g verzadigd, 51 g koolhydraten en 9 g voedingsvezel