Bereidingswijze
- Verwarm de olie in een hapjespan en bak de plakjes ham knapperig. Laat de plakjes op keukenpapier uitlekken.
- Schep de ui, paddenstoelen en broccoli door het bakvet. Voeg 2 eetlepels water toe en smoor de groenten 2 min.
- Schep de risotto erdoor, schenk er 400 ml water bij en voeg zout naar smaak toe. Laat de rijst in 4 - 5 min. op middelhoog vuur het vocht opnemen en gaar worden, roer regelmatig.
- Roer de boter en de helft van de Parmezaanse kaas door de risotto.
- Serveer de paddenstoelenrisotto in diepe borden. Strooi er nog wat kaas over en leg de plakjes ham erop.
Tip: Bak de paddenstoelen in een andere pan en verdeel ze met de Parmezaanse kaas over de risotto in de borden. Leg de ham bovenop.
Bevat p.p: 610 kcal. 23 g eiwit, 24 g vet waarvan 9 g verzadigd, 72 g koolhydraten en 6 g voedingsvezel