Kookstand
Zet de kookstand aan zodat het scherm niet in slaapstand gaat tijdens het koken.
Bereidingswijze
- Kook de sperzieboontjes beetgaar in 8 - 10 min. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Wikkel elk biefstukje kruislings in 2 plakjes ontbijtspek. Verhit een grillpan op middelhoog vuur en bak de biefstukjes aan beide kanten 4 min. Leg de tomaatjes na het keren van de biefstukjes ook in de grillpan.
- Serveer de biefstukjes met de tomaatjes en sperzieboontjes.
Tip: Wil je er jus bij? Schenk het kookwater van de sperziebonen in de grillpan en breng het al roerend aan de kook, zodat de aanbaksels oplossen. Breng op smaak met een scheutje zoete ketjap of balsamicosiroop en schenk de jus door een zeefje in een serveerkommetje.
Bevat p.p.: 501 kcal. 32 g eiwit, 12 g vet en 63 g koolhydraten