Lassie koks

8 jul. 2021 – Leestijd 2 min

Deze koks maakten met de producten van Lassie heerlijke gerechten die je thuis kunt maken. Ontdek nieuwe recepten uit Italië, India, Indonesië, China en Suriname die gemaakt zijn door experts. Ook vind je hier een aantal veganistische recepten, voor als je een keer geen dierlijke producten wil eten.

Vanja

Vanja van der Leeden

Om je een paar eenvoudige, snelle en lekkere Indonesische recepten voor te kunnen schotelen, schakelden we bij Lassie de hulp in van Vanja van der Leeden.

Marie Sophie Wigbers

MARIE SOPHIE WIGBERS

Dat de smaak het belangrijkste onderdeel van lekker eten is, weten we allemaal, maar stiekem wil het oog ook wat. Marie-Sophie weet als foodstyliste alles wat ervoor nodig is om je hongerig te maken via beeld, nog voordat je iets kan ruiken of proeven

Milou van de Will

Milou van der Will

Veganistisch koken. Eten zonder dierlijke producten als vlees, vis, zuivel en eieren. Dat klinkt misschien als een hele opgave, maar is vaak makkelijker dan je denkt. Je hebt er namelijk helemaal geen ingewikkelde kooktechnieken voor nodig.

Jennifer

Jennifer Jessica

Er zijn een heleboel Surinaamse recepten te vinden waarmee je traditionele gerechten kunt maken. En je kent er vast wel een paar: roti, moksi alesi, pom uit de oven, pastei, Surinaamse bami en ga zo maar door.

Janneke

Janneke Philippi

Bij Italiaanse recepten denk je natuurlijk meteen aan pizza en pasta. Maar er is meer. Véél meer zelfs. De Italiaanse keuken staat namelijk bol van een heleboel moderne én klassieke gerechten waar je eenvoudig een eigen twist aan kunt geven … en dat doen we dan ook graag!

FINE IMG 1

Bas Robben

Feeling hot hot hot! De hotpot is upcoming. Steeds meer mensen proberen het Chinees fonduen’ en ontdekken dat het niet alleen gezellig, maar ook hartstikke lekker is. Maar de hotpot heeft nog lang niet bij iedereen op tafel gestaan.

DSC01314

Paulami Joshi

Indiaas eten is hartstikke populair. En niet zonder reden, want de Indiase keuken staat bol van allerlei specerijen en kruiden waarmee je heel veel verschillende gerechten kunt maken.

Gezondaanbod aug 57 kleiner

Patricia Ploeger

Bij Lassie helpen we je graag met gezond, lekker en gevarieerd koken. Maar dat kan soms best een beetje lastig zijn. Zeker als je een baby, dreumes of peuter moet voeden. Zij hebben namelijk iets andere voedingsstoffen nodig of kunnen nog niet alle smaken en structuren aan.