Met kip, vlees of vis

Bij Lassie vind je allerlei soorten recepten waarmee je een heel weekmenu kunt maken. Een snelle curry met kip, een gehaktschotel en op vrijdag visdag nog een lekkere paella met jumbo garnalen en een stukje vis… you name it. Tussen onze gerechten vind je altijd wel iets waar je zin in hebt!

Vegetarisch & vegan

Eten we vandaag een dagje geen vlees? Of zelfs helemaal vegan? Dat is helemaal goed. Want we hebben natuurlijk ook een heleboel vegetarische gerechten. Lekker met extra peulvruchten voor de witten, nootjes of wat gewokte tofu. Je kunt alle kanten op met onze recepten voor elke dag!

En ook koolhydraatarm!

Met deze dagelijkse recepten kun je ook heel goed koolhydraatarm eten. Probeers vandaag eens een frittata met groenten en ga morgen bijvoorbeeld voor een nasi van quinoa in plaats van rijst. Daarmee krijg je minder koolhydraten binnen en meer eiwitten en vezels. Of maak linzenrijst. Kan ook. Lekker bij geroosterde of gevulde groenten!

Van salade tot ovenschotel

Wat eten we vandaag? Alweer pasta? Nee, hoor. We zorgen namelijk voor allerlei verschillende gerechten. Dat houdt het een stukje leuker in de keuken én aan tafel. Je vindt hier dus zowel een zomerse salade als een winterse ovenschotel. Of andersom. En wat dacht je van een bordje comfort food op vrijdagavond?

Voor een gevarieerd weekmenu

Met al die verschillende gerechten kun je hele mooi een gevarieerd weekmenu samenstellen. De ene dag vlees, de andere dag vega. Dan nog even een snelle salade en de volgende dag ga je weer voor iets met peulvruchten. Zo hoef je nooit hetzelfde antwoord te geven op de vraag ‘Wat eten we vandaag?’!

Wat eten we vandaag? Gezond!

Met deze recepten krijg je iedere dag voldoende groente binnen. Compleet met genoeg eiwitten en koolhydraten die je voldoende energie geven om de avond door te komen. Ook als de kinderen nog voetbaltraining hebben of naar zwemles moeten. En met dat gevarieerde weekmenu zorg je ook nog eens voor alle belangrijke vitamines en mineralen!

Koken zonder poespas

Bij Lassie houden we van koken zonder poespas. Van makkelijke hoofdgerechten. Je hoeft dus geen chefkok te zijn om onze recepten te kunnen maken. Ja, ook die risotto met doperwtjes en pancetta draai je zelf in elkaar. Met onze handige producten en duidelijke instructies komt het altijd goed!

Lekker snel klaar

Wat eten we vandaag als we laat thuis zijn en geen tijd hebben om te koken? Gewoon gezond en lekker. Want onze dagelijkse recepten zijn over het algemeen heel snel klaar. Meestal binnen een half uur en vaak zelfs al in 10 of 20 minuutjes. Dat is sneller dan wanneer je even heen-en-weer gaat naar de plaatselijke toko!

Meer inspiratie?

Hier vind je ook lekkere, gezonde en makkelijke recepten: