Wat eten we vandaag snel klaar

Wat eten we vandaag snel klaar?

Ben jij al de hele dag druk, heb je wel zin om lekker te eten, maar echt geen tijd om uitgebreid te koken? Dan ben je zeker niet de enige! Gelukkig hoeft een gezonde en heerlijke maaltijd niet per se veel tijd en moeite te kosten. Sterker nog, met de ‘wat eten we vandaag snel klaar’ recepten van Lassie zet jij snel en met weinig moeite een fantastische maaltijd op tafel! Van snelle pasta’s tot simpele wok gerechten, binnen no-time kan jij genieten van het eten en uitrusten van je drukke dag!

Snelle recepten

Simpel eten vandaag? Dat kan, met de snelle recepten van Lassie maak je zo een verrukkelijke maaltijd klaar. De ‘wat eten we vandaag snel klaar’ recepten van Lassie geven je de mogelijkheid een gezonde maaltijd te bereiden, zonder dat je hier uren voor in de keuken hoeft te staan. Met de snelle recepten van Lassie tover je binnen 20 minuten een gerecht op tafel. Gebruik bijvoorbeeld de voorgestoomde couscous van Lassie. Je hoeft niet meer te wachten tot de couscous eindelijk goed is, je warmt de couscous gemakkelijk op in een pannetje of in de magnetron, snijd ondertussen je groenten en voilà, een heerlijke en snelle maaltijd op tafel! Een uitkomst voor gezonde, makkelijke en snelle recepten wanneer je weinig tijd hebt maar wel een heerlijke maaltijd wilt eten.

Super snelle recepten

Ben je op zoek naar inspiratie voor een snelle maaltijd? Dan zijn onze super snelle recepten precies wat je nodig hebt! Of je nu laat thuis komt van werk of gewoon geen zin hebt om in de keuken te staan, deze gerechten zijn in een handomdraai klaar! Met Lassie rijst als basis maak je gemakkelijk en snel een smakelijke maaltijd die ook nog eens gezond is. Met deze basis krijg je de nodige koolhydraten binnen, die je energie geven om de rest van de dag door te komen. Combineer de rijst met veel groenten en een goede bron van eiwitten, zoals vis, kip of tofu. Zo heb je een gebalanceerde maaltijd die ook nog eens goed smaakt! Dus, wat eten we vandaag snel klaar? Probeer onze super snelle recepten en ontdek hoe makkelijk koken kan zijn!

Binnen 30 minuten op tafel

Of je nu een snelle lunch wilt maken of een gezonde avondmaaltijd voor het hele gezin, bij Lassie hebben we altijd een passend recept voor jou! Met onze recepten binnen 30 minuten op tafel, heb je zo een fantastische maaltijd bereid. Onze ‘wat eten we vandaag snel klaar’ recepten’ variëren van een snelle risotto tot een heerlijke pokébowl en van een simpele nasi tot een gezonde roerbakschotel, onze recepten zijn eenvoudig te bereiden door iedereen. Uiteraard kan je de recepten ook aanpassen op jouw behoeften. Zo geef je aan ieder gerecht een persoonlijke touch en krijg je nieuwe inspiratie. Eet smakelijk!

Kant-en-Klaar-Recepten

Voor de Kant-en-Klaar ‘wat eten we vandaag snel klaar’ recepten van Lassie zijn er speciale producten op de markt gebracht. Zo zijn jouw rijst- en graanproducten binnen 2 minuten klaar! Hoe kan dat dan, het duurt normaal toch heel lang om pokébowl rijst klaar te maken? Dat klopt, maar daar hebben wij uiteraard een oplossing voor! Met de Kant-en-Klaar pokébowl rijst van Lassie hoef je niet te wachten tot de rijst goed is. Je kan de rijst direct uit de verpakking eten, of 60 seconden opwarmen in de magnetron. Deze versie is er ook voor de quinoa en couscous, je hoeft het alleen nog even op te warmen. Dat is een mega uitkomst en bespaart je enorm veel tijd. Zo kan je wel een gezonde of uitgebreide maaltijd op tafel zetten, zonder dat je veel tijd kwijt bent met het koken van graanproducten.