Minuutje Basmatirijst

met Japanse roerbakgroenten en garnalen

Personen:
2
Bereidingstijd:
10 minuten
Voedingswaarde:
670 kcal
529 Basmati Minuutje Japanse roerbakgroente garnalen

Ingrediënten

  • 3 el olie
  • 400 g Japanse roerbakgroenten met kastanjechampignons (1 zak)
  • 200 g wokgarnalen knoflook (1 schaal)
  • 3 el woksaus teriyaki
  • 2 bakjes Lassie Basmati Minuutje
  • 4 el korianderblaadjes

Optioneel

  • 2 el sambal

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie in een wok, voeg de groenten toe, schep ze op hoog vuur regelmatig om en bak enkele minuten. Voeg de garnalen toe. Schep goed om; de groenten mogen nog lekker knapperig zijn. Voeg de woksaus toe en breng op smaak met zout en peper.
  2. Verwarm de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Stort de rijst op 2 borden, schep de groenten ernaast en bestrooi met de koriander.

Tip: Serveer voor extra pittige smaak de sambal erbij.

Bevat p.p.: 670 kcal. 27 g eiwit, 33 g vet waarvan 5 g verzadigd, 63 g koolhydraten en 6 g voedingsvezel

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Lassie Basmatirijst Minuutje 250g tekst wit
Minuutje Basmatirijst

Deze voorgestoomde basmatirijst is na 1 minuut in de magnetron al klaar. Perfect dus voor een supersnelle maaltijd. Handig verpakt in twee eenpersoonsporties.