Bereidingswijze
- Snijd de biefstuk in blokjes en meng ze met sojasaus, mirin en sesamolie. Laat 5 min. staan.
- Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op het pak. Verhit de olie in een wok. Roerbak de knoflook, gember en rode peper 1 min.
- Schep de biefstukblokjes uit de marinade en laat even boven de kom uitlekken. Bak de biefstukblokjes op hoog vuur rondom bruin. Schenk de marinade erbij en warm al omscheppend goed door.
- Kook intussen de bimi in ruim kokend water in 2 - 3 min. beetgaar en laat uitlekken.
- Serveer de rijst in wijde kommen en schep de biefstuk met saus aan één kant. Leg de bimi aan de andere kant. Bestrooi de biefstuk met de bosui.
Tip: Dit gerecht wordt extra lekker door er grof gehakte cashewnoten over te strooien.
Bevat p.p: 565 kcal. 33 g eiwit, 19 g vet waarvan 3 g verzadigd, 63 g koolhydraten en 5 g voedingsvezel