Kookstand
Zet de kookstand aan zodat het scherm niet in slaapstand gaat tijdens het koken.
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor tot 200 °C. Meng de blaadjes van de takjes tijm met de olijfolie. Schrap de bospeen.
- Leg de bospeen op de bakplaat en besprenkel ze met de tijmolie. Rooster de worteltjes in de voorverwarmde oven in 30 min. gaar. Bereid intussen de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Doe de boerenkool in een kom en masseer met de agavesiroop. Meng de kikkererwten door de boerenkool.
- Schep de quinoa met de granaatappelpitjes door het boerenkoolmengsel. Breng op smaak met zout en peper.
- Verdeel de salade over twee borden. Bestrooi met de walnoten en leg de geroosterde bospeen op de salade.
Tip: Serveer de salade met partjes limoen.
Bevat p.p.: 900 kcal, 24 g eiwit, 49 g vet waarvan 5 g verzadigd, 81 g koolhydraten en 20 g voedingsvezel