Alles voor een goede start

1 feb. 2022 – Leestijd 1 min
BG goede start 01

Jouw goede start is niet afhankelijk van het begin van het jaar. Je kunt beginnen met een lekkere en gezonde levensstijl wanneer voor jou het juiste moment is. Lassie helpt Nederland al jaren met lekkere producten en verrassende online recept inspiratie om de gezonde levensstijl vol te houden. Maar nu gaan we een stap verder met een brand new foodplatform! Hier bieden we jou alles voor een goede start wanneer jij daar naar opzoek bent, en dat is de komende tijd een gezonde goede start van het jaar. Om daarna door te pakken met andere interessante onderwerpen.

Wat mag je van lassie.nl verwachten?

Altijd verrassende recepten maar ook tips & tricks, kennis over duurzaamheid, gezondheidswetenschap, leuke activatie’s, Q&A’s, kijkje in onze keuken en meer.

Samen met verschillende partners en chefkoks, die net zo veel van eten houden als wij, gaan we voor je aan de slag om je heerlijke food content te bieden, en alles dat daarbij hoort.

Scroll, klik en swipe door ons prachtige nieuwe design heen. We hopen dat je verrast bent door alles wat je tegenkomt en wat ons foodplatform te bieden heeft. Enjoy en eet smakelijk!

Liefs Lassie