Bereidingswijze
- Kook de basmatirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
- Pureer de ui, knoflook, gember, rode peper, paprika, koriander met de kokosmelk en wat zout in de blender of keukenmachine tot een gladde saus.
- Wrijf de stukken kabeljauw in met zout, versgemalen peper en citroensap.
- Verwarm de ghee of boter en bak de kabeljauw 2 min. aan elke kant. Schenk de koriandersaus rond de stukken vis en laat de vis nog 4 - 5 min. in de saus sudderen.
- Serveer de basmatirijst op warme borden met de kabeljauw in koriandersaus ernaast.
Tip: Garneer de kabeljauw met fijngehakte pistachenootjes en verse koriander.
Bevat p.p: 630 kcal. 33 g eiwit, 26 g vet waarvan 21 g verzadigd, 64 g koolhydraten en 3 g voedingsvezel
Bekijk hier de blog over onze duurzame basmatirijst!