2018 Logo Lassie Nr1 Witte ondergrond Pay off
Lassie

Het perfecte Lassie poké bowl pakket

8 jul. 2022 – Leestijd 3 min

Met onze Lassie Poké Bowl pakketten maak je van elke poké bowl een echte topper. In de diverse pakketten hebben we verschillende ingrediënten die de poké bowl meer smaak en of kleur kunnen geven. Van de basis tot de toppings. En we zijn natuurlijk, net als jij, ook gek op lekkere sausjes. Daarom konden die ook niet ontbreken.

Lassie introduceert tijdelijk het Lassie perfecte poké bowl smaak pakket XL voor maar € 35,00 inclusief btw en inclusief verzendkosten. Bestel het hier in onze webshop.

We nemen je hieronder mee in wat er allemaal in dit leuke Lassie Poké Bowl pakket zit en uiteraard wat je er mee kan doen.

Lassie Poké Bowl Pakket 001

Lassie Poké Bowl Pakket

In het Lassie Poké Bowl pakket vind je alle basis ingrediënten waarmee je de perfecte poké bowl kunt maken. Van basis tot toppings. Het enige dat je zelf nog hoeft toe te voegen zijn verse ingrediënten zoals vis, groenten en fruit. Hoe je die leuk kunt opdienen, vind je hier. Een geschikte bowl heb je vast wel in huis en anders werkt een diep bord ook goed. De stokjes krijg je van ons erbij.

Wat kun je verwachten als je het Lassie Poké Bowl pakket bestelt? Bekijk het hier:

Lassie Poké Bowl rijst én Lassie Poké Bowl rijst Kant-en-Klaar: twee verschillende soorten Poké Bowl rijst als basis van je bowl waarmee je altijd een perfecte poké bowl maakt. De kant-en-klaar variant is in een handomdraai klaar. Even opwarmen in de magnetron en je schudt hem zo uit het zakje in je bowl. De grootverpakking is perfect voor als je een poké bowl party wil maken voor het hele gezin. Hoe je dat doet, lees je hier.

- Rijstazijn: ook deze heb je nodig voor de poké bowl party. Hiermee bereid je de Lassie Poké Bowl rijst grootverpakking op de juiste manier. De instructies staan op de verpakking. Voor de kant-en-klaar variant zijn verder geen toevoegingen meer nodig want wij hebben hem al voor je op smaak gebracht.

- Kewpie roasted sesame: een heerlijke dressing met een licht zoete smaak. De geroosterde sesamzaadjes geven de bijzondere smaak aan deze dressing.

- Zwarte sesamzaadjes: wil je meer sesam proeven? Sprinkel dan nog wat losse sesamzaadjes over je poké bowl. Deze zwarte variant is een echte eye-catcher.

- Kewpie mayonaise: nog zo’n lekkere saus van Kewpie. Deze fris zoete mayonaise is perfect om je poké bowl lekker romig te maken.

- Kikkoman sojasaus: lekkere sojasaus die een zoutige smaak aan je poké bowl geeft, maar pas op; gebruik niet te veel. Let goed op de balans in je smaken pallet. Zout kan snel overheersen.

- Wasabisaus: kun je wel wat pit gebruiken? Dan is de Wasabisaus topping echt iets voor op jouw poké bowl. Lekkere pittige smaak voor op je vis en groente. Spice it up!

- Roze gember: net als wasabi geeft ingemaakte gember, weer op zijn eigen manier, ook een pittige smaak aan je poké bowl. Deze roze variant is super cute en maakt je poké bowl kleurrijk en fun.

- Nori: je kent deze zeewiervellen misschien van sushi, maar je kunt ze ook aan je bowl toevoegen. Knip de grote vellen in kleine stukjes om een mooie waaier te maken of een lekker DIY crispy topping. Wij leggen je hier (link) uit hoe je dat doet.

Tijdelijk verkrijgbaar voor maar € 35,00 inclusief btw en verzendkosten.

Je kent het wel: na een lange werkdag, laat thuis of gewoon geen puf om naar de supermarkt te gaan maar wél trek en zin om wat lekkers te eten. Wat gaat het dan worden? Bekijk hier onze tips voor de 'no waste' poké bowl. In iedere keuken is altijd wel iets lekkers te vinden. Wij helpen je graag met inspiratie en een goede basis.

"Zo heb je straks allemaal verschillende ingrediënten, die lekkere smaak en kleur aan je poké bowl geven, in je keukenkastje staan. Nu kun je op elk moment van de week de perfecte poké bowl maken als jij daar zin in hebt."

– Anne van Lassie