Kookstand
Zet de kookstand aan zodat het scherm niet in slaapstand gaat tijdens het koken.
Bereidingswijze
1. Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de knoflook fijn. Snijd de venkel in dunne reepjes.
2. Verhit in een (soep)pan de olijfolie. Fruit de knoflook 1 min. Bak de venkel 2 min. mee. Bestrooi met de kerrie.
3. Schenk de wijn in de pan. Voeg de tomatenblokjes met de visbouillon toe en breng aan de kook. Kook de soep 5 min. Snijd de kabeljauwfilet in blokjes.
4. Voeg de vis en/of garnalen en de erwten toe. Verwarm de soep nog 4 min. Hak de dille fijn.
5. Knip de builtjes parelcouscous open en voeg aan de soep toe. Breng op smaak met zout en peper. Schep de soep in 4 kommen en garneer met de dille. Serveer meteen.
Wanneer de soep blijft staan, neemt de parelcouscous extra vocht op en wordt de soep erg dik.