Met Lassie Rapido Risotto is het bereiden van deze heerlijke Italiaanse rijstklassieker niet meer voorbehouden aan mensen met een flinke portie geduld. De licht gepofte rijstkorrel van deze Rapido Risotto heeft namelijk maar 4 minuten baktijd nodig.
Hollandse bietenschotel
met witvis
- Personen:
- 4
- Bereidingstijd:
- 20 minuten
- Voedingswaarde:
- 669 kcal
- De Grote Hamersma Wijntip:
Le Rocher de Saint Victoir 2021 - Wit bij het witte van de vis en het frisse van de biet
Kookstand
Zet de kookstand aan zodat het scherm niet in slaapstand gaat tijdens het koken.
Bereidingswijze
- Verhit de boter, bak de vis 1 min. aan, neem uit de pan en houd warm.
- Bak in dezelfde pan eerst de ui en dan de komkommer en biet.
- Meng vervolgens de rijst er goed door.
- Schenk de bouillon er langzaam bij en roer af en toe. Laat afgedekt 4 min. garen.
- Voeg crème fraîche, azijn, zilveruitjes, dille en de vis toe. Zet de hittebron uit en laat het gerecht nog 1 min. nagaren.
- Breng op smaak met zout, peper en citroensap en serveer meteen.
Tip: Ook lekker met kabeljauw of zalmfilet.
Bevat p.p.: 669 kcal. 22,39 g eiwit, 25,5 g vet en 83,9 g koolhydraten
In dit recept wordt gebruik gemaakt van
Rapido Risotto