Bereidingswijze
- Verwarm de olie en fruit de ui en knoflook zachtjes glazig. Bestrooi met de ras el hanout en schep de paprika, courgette en pompoen erdoor. Bak al omscheppend 3 - 4 min.
- Bestrooi met zout en versgemalen peper en schenk het tomatensap erbij. Schep de reuzenbonen erdoor. Smoor de groenten afgedekt in 6 - 8 min. zachtjes gaar. Schep regelmatig om.
- Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op het pak. Serveer de couscous in wijde kommen en schep de groentetajine erop.
Tip: Varieer met groente van het seizoen. Bijvoorbeeld sperzieboontjes, snijbonen, wortel of pastinaak toe. Garneer met verse peterselie of oregano. Of bestrooi met pompoenpitten!
Tip: Maak dit recept met Lassie Voorgestoomde Couscous Kant-en-Klaar
Bevat p.p: 470 kcal. 15 g eiwit, 13 g vet waarvan 2 g verzadigd, 69 g koolhydraten en 9 g voedingsvezel