2018 Logo Lassie Nr1 Witte ondergrond Pay off
Lassie

7x bakken met Valentijnsdag

2 okt. 2024 – Leestijd 3 min
Dessertrijst Ijsjes Van Roomrijst Met Chocolade

Dit jaar iets met Valentijnsdag bakken? Check dan deze 7 makkelijke en lekkere bakrecepten. Leuk voor een gezellig ontbijt, als taartje bij de koffie of als dessert bij dat zelfgemaakte romantische diner. Je kunt er alle kanten mee op. Bekijk ze allemaal en laat je verrassen!

687 Lassie Cake Mix Easy Mug Cake

Easy mug cake

Even een snel ontbijtje op bed maken voor je vriend(in) of date? Maak dan deze mug cake op basis van onze glutenvrije cakemix. Heerlijk om met z’n tweeën ‘s ochtends van te genieten en gewoon binnen 5 minuten klaar. Serveer met een flinke klodder Griekse yoghurt of slagroom en wat vers fruit als frambozen of aardbeien voor een extra luxe touch!


Bekijk het recept

684 Lassie Cake Mix Carrot Cake

Glutenvrije carrot cake

Misschien wil je dit jaar wel een taart bakken voor Valentijnsdag. Serveer dan deze glutenvrije carrot cake als verrassing voor bij de koffie, neem de taart mee naar een romantische picknick of ga juist lekker samen in de keuken aan de slag. Want bakken is vaak nog leuker als je het met z’n tweeën doet. Lekker met crunchy walnoten!

Bekijk het recept

587 Dessertrijst Torta di riso

Torta di riso

Heb je net je best gedaan voor een romantisch thuisdiner? Maak als luxe dessert dan eens deze torta di riso. Een Italiaanse rijsttaart met ricotta en sinaasappel, gegarneerd met amarena-kersen, pijnboompitten of amandelschaafsel. Heerlijk met een espressootje ernaast. Kortom, de ideale afsluiter van een luxe 3-gangen menu.

Bekijk het recept

Tip: Check ook deze 10 heerlijke Valentijn dessert ideeën voor nog meer inspiratie!

686 Lassie Cake Mix Red Velvet Cupcakes

Red velvet cupcakes

Je kunt natuurlijk ook cupcakes bakken met Valentijnsdag. Bij Lassie gaan we dan graag voor deze red velvet cupcakes. Die geven namelijk die echte romantische vibe af. Maar ze zijn natuurlijk ook gewoon heel lekker en qua versiering kun je er alle kanten mee op. Wat dacht je bijvoorbeeld van een toef vanilla-botercrème met een aardbeitje on top?

Bekijk het recept

Dessertrijst Rijstpannenkoekjes Met Banaan

Rijstpannenkoekjes met banaan

Pannenkoeken bakken met Valentijnsdag is ook altijd goed. Deze vullende rijstpannenkoekjes met gebakken banaan en een goeie drizzle honing zijn bijvoorbeeld het ideale ontbijt voor als je nog een actieve dag voor de boeg hebt. Ze zorgen namelijk voor de broodnodige energie en geven een boost aan je mood. Win-win

Bekijk het recept

721 Lassie haverrijst haverrijst amandelcake met kersen liggend beeld

Haverrijst-amandelcake met kersen

Deze kersencake maak je met onze Haverrijst. Dat is geen echte rijst, maar een product dat bestaat uit haverkorrels. Die zijn glutenvrij en zitten boordevol vezels en plantaardige eiwitten. Daardoor zit je lekker lang vol van deze haverrijst-amandelcake met kersen. Perfect als gezellig en verantwoord tussendoortje bij een kopje thee. Scoor je gegarandeerd bonuspunten mee!

Bekijk het recept

Rijstbodem Zoet Rijstbodem Met Appel En Rozijnen

Rijstbodem met appel en rozijnen

Soms heb je gewoon zin in een klassieke appeltaart. Maar als je van plan bent iets met Valentijnsdag te bakken, mag je ook wel iets meer uitpakken. Maak daarom eens deze rijstbodem met appel en rozijnen. Een soort appeltaart met een twist, maar wel gewoon te serveren met een flinke dot slagroom. Daar maak je indruk mee. Sowieso.

Bekijk het recept

En nog meer inspiratie!

Staat je favoriet er niet tussen? No worries. Misschien dat je wel zin hebt in dit kleine rijsttaartje met aardbeien. Misschien gaat je partner wel heel lekker op een plaatcake met blauwe bessen. Of misschien houdt hij/zij wel meer van onze rijstbodem met mango en kokos. Kan ook. Er is in ieder geval genoeg te bakken met Valentijnsdag. Check hier meer ideeën voor toetjes en nagerechten of laat je inspireren door onze lekkere snacks voor bij een romantische borrel!