Wat eten we vandaag makkelijk

Wat eten we vandaag makkelijk

Moeiteloos koken met Lassie! Wij geloven dat een heerlijke maaltijd niet gepaard hoeft te gaan met urenlang in de keuken staan. Daarom hebben wij alle ‘wat eten we vandaag makkelijk’ gerechten voor je op een rijtje gezet. Hier ontdek je alles over gemakkelijke gerechten die jou uitnodigen de wereld van smaak te verkennen zonder ingewikkelde bereidingswijzen. Want laten we eerlijk zijn, gemakkelijk en simpel kan ook buitengewoon lekker zijn! Laat je inspireren door onze eenvoudige maar voedzame recepten.

Makkelijke hoofdgerechten

Soms heb je geen zin of tijd om lang in de keuken te staan om een uitgebreide maaltijd te bereiden, maar heb je wel zin in lekker en voedzaam eten. Speciaal daarom hebben wij de ‘wat eten we vandaag makkelijk’ hoofdgerechten voor je op een rijtje gezet. De bereiding van deze gerechten is gemakkelijk, waardoor je snel een maaltijd op tafel zet. Ga bijvoorbeeld voor de linzen quinoa met champignons, avocado en een eitje. Dit gerecht is gemakkelijk te bereiden en de voorgestoomde quinoa van Lassie helpt hierbij. Binnen 15 minuten heb jij een voedzame maaltijd klaargemaakt. Toch meer zin in iets exotischer? Ga dan voor de pokébowl met tonijn, edamame en sushigember. Deze frisse en vullende pokébowl maak je ook gemakkelijk klaar met de Lassie kant-en-klare pokébowl rijst.

Makkelijke soep gerechten

Soep maken lijkt altijd veel werk, maar eigenlijk is het heel gemakkelijk. De ‘wat eten we vandaag makkelijk’ soep recepten van Lassie zijn gezond en snel klaar. Het makkelijke van soep is dat je lekker veel kan maken, vries het per portie in en warmt het op als je er zin in hebt. Kies bijvoorbeeld voor de verse tomatensoep met zilvervliesrijst als je zin hebt in een vullende groentesoep vol met vitaminen. Toch meer zin in een romige volle soep? Ga dan voor de Thaise pompoensoep met pandanrijst. Deze soep heb je in 20 minuten op tafel gezet en bevat heerlijke ingrediënten uit de Thaise keuken.

Makkelijke vegetarische gerechten

Ontdek de eenvoud en smaak van onze ‘wat eten we vandaag makkelijk’ vegetarische recepten. Bijvoorbeeld de kleurrijke Italiaanse rijst met paprika en mozzarella. Deze voedzame, lekkere maaltijd is een makkelijk eenpansgerecht en staat binnen 20 minuten op tafel. Toch meer zin in een koude maaltijdsalade? Ga dan voor de wintersalade met bulgur, granaatappel en tahindressing. Deze maaltijdsalade ziet er prachtig uit en is ontzettend fris. De combinatie van de kikkererwten en fijngesneden andijvie met het citroensap en de granaatappelpitjes zorgt voor de ultieme smaaksensatie!

Ontdek de wereld van de ‘wat eten we vandaag makkelijk’ recepten. Van snelle en makkelijke hoofdgerechten tot soepen en vegetarische gerechten. We hebben alle makkelijke recepten voor je op een rijtje gezet zodat je niet hoeft na te denken en snel en gemakkelijk een favoriet recept kan uitzoeken en bereiden. Laat je inspireren door de diversiteit aan smaken zonder gedoe, en geniet van snel bereide, voedzame maaltijden met de kwaliteit die je van Lassie gewend bent. Koken hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn, eet smakelijk!