Kookstand
Zet de kookstand aan zodat het scherm niet in slaapstand gaat tijdens het koken.
Bereidingswijze
- Spoel 1 quinoa builtje zorgvuldig met ruim water en volg de bereiding op de zijkant van de verpakking.
- Rasp de courgette op een grove rasp. Verwijder de zaadjes uit de tomaat en snijd de tomaat in blokjes.
- Klop het citroensap met de olijfolie, oregano, zout en versgemalen peper tot een dressing en schep de warme quinoa erdoor. Schep ook de geraspte courgette, tomaat en kappertjes erdoor. Laat afkoelen.
- Schep de quinoasalade op een bord en garneer met de olijven. Bewaar eventueel tot gebruik in de koelkast.
Tip: Schep als variatie een blikje uitgelekte tonijn op de salade.
Bevat p.p: 445 kcal. 11 g eiwit, 26 g vet waarvan 4 g verzadigd, 39 g koolhydraten en 6 g voedingsvezel