Bereidingswijze
- Kook de haverrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit in een koekenpan de olie. Bak de kipfiletblokjes 2 min. Voeg de currypasta toe en bak 1 min. mee.
- Schep de zoete aardappelblokjes en de tomaatjes erdoor en bak nog 2 min. Schenk de kokosmelk in de pan. Stoof de kip met de zoete aardappelblokjes en cherrytomaatjes met de deksel op de pan in 8 min. gaar. Voeg indien nodig wat extra water of kokosmelk toe.
- Breng de curry op smaak met zout en peper. Schep de haverrijst met de zoete aardappelcurry op een bord.
Tip: Garneer met grof gehakte koriander.
Vega tip: Vervang de kipfiletblokjes door 1 gekookt ei. Warm het gekookt ei de laatste minuut in de curry mee.
Bevat p.p.: 745 kcal, 31 g eiwit, 30 g vet waarvan 11 g verzadigd, 82 g koolhydraten en 13 g voedingsvezel