Bereidingswijze
- Kook de haverrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de kipfilet in blokjes. Verhit in een wok de olie. Bak de kipblokjes in 4 min. bruin.
- Schep de currypasta door de kipblokjes en bak 1 min. mee. Voeg de wokgroente toe. Bak de groente in 4 min. beetgaar.
- Snijd intussen de mango in blokjes. Schep de mango door de groente.
- Giet de rijst af. Bak de rijst 1-2 min. al omscheppend met de groenten mee.
- Hak de koriander grof. Schep de koriander door de rijst. Breng op smaak met zout en peper en schep de Thaise rijst in 4 kommen.
Tip: Bestrooi de Thaise rijst met ongezouten cashewnoten.
Bevat p.p.: 535 kcal, 35 g eiwit, 15 g vet waarvan 3 g verzadigd, 59 g koolhydraten en 12 g voedingsvezel