Bereidingswijze
- Kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit in een koekenpan 1 el olijfolie. Scheur of snijd de pancetta in reepjes. Bak de pancetta in 3 min. knapperig uit.
- Snijd intussen de rode ui in halve ringen. Halveer de cherrytomaatjes. Klop een vinaigrette van de balsamicoazijn, de honing, de mosterd en de resterende 4 el olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.
- Giet de orzo af. Spoel de orzo in een zeef onder stromend water snel koud. Laat de orzo goed uitlekken.
- Meng op een schaal de orzo met de spinazie, de ui, de cherrytomaatjes en de pancetta. Besprenkel de salade met de balsamicovinaigrette. Verbrokkel de geitenkaas boven de salade.
Tip: Bestrooi de salade met fijngehakte dille.
Bevat p.p.: 520 kcal, 15 g eiwit, 35 g vet waarvan 13 g verzadigd, 33 g koolhydraten en 5 g voedingsvezel.