Ingrediënten

  • 1 klontje boter
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 5 groene asperges, in kleine stukjes
  • 1 (gele) paprika, in blokjes
  • 350 gram Lassie Rapido Risotto
  • 500 ml vis- of groentenbouillon
  • 100 g Hollandse garnalen
  • 2 el verse peterselie, gehakt
  • 60 g Parmezaanse kaas, geraspt

Bereidingswijze

  1. Verhit de boter en bak hierin de knoflook en de groenten kort.
  2. Voeg de rijst toe en bak 1 min. mee.
  3. Voeg 400 ml bouillon in delen al roerend toe aan de rijst. Wacht steeds met toevoegen tot de bouillon volledig door de rijst is opgenomen. Dit duurt ongeveer 4 min. Breng de risotto op smaak met zout en peper. Voeg desgewenst nog extra bouillon erbij voor de smeuïgheid.
  4. Roer de garnalen, peterselie en de helft van de Parmezaanse kaas door de risotto. Verwarm nog 1 min.
  5. Garneer de risotto met de rest van de Parmezaanse kaas.

Tip: Ook lekker met zeevruchten (vers of diepvries). Voeg deze dan direct toe bij stap 3.

Bevat p.p: 487 kcal.3 17 g vet, 18,4 g eiwit, 68,4 g koolhydraten

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Rapido Risotto

Rapido Risotto

Met Lassie Rapido Risotto is het bereiden van deze heerlijke Italiaanse rijstklassieker niet meer voorbehouden aan mensen met een flinke portie geduld. De licht gepofte rijstkorrel van deze Rapido Risotto heeft namelijk maar 4 minuten baktijd nodig.

Bekijk product

Ontdek onze recepten