Ingrediënten

  • 300 g Lassie Pandanrijst Extra Vezels
  • 200 g peultjes
  • 100 g groene aspergetips
  • 3 el gembersiroop
  • 2 el azijn
  • 1 teen knoflook, fijngesneden
  • ½ tl chilipoeder
  • 1 blik maïskolfjes, uitgelekt
  • 1 rode ui, gesnipperd

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
  2. Kook de peultjes 4 min. en voeg de laatste min. de aspergetips toe. Giet af en laat afkoelen.
  3. Maak een dressing van de gembersiroop, azijn, knoflook en chilipoeder.
  4. Meng de rijst met de peultjes, asperges, maïs en ui en schenk de dressing erover. Schep voorzichtig om.

Tip: Meng er een blokjes mango door.

Bevat p.p.:
325 kcal. 7 g eiwit, 1 g vet en 72 g koolhydraten

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Pandanrijst Extra Vezels

Pandanrijst Extra Vezels

Pandanrijst is een geurige langgraanrijst met een zachte en volle smaak. Lassie Pandanrijst Extra Vezels combineert die lekkere smaak en geur met extra vezels.

Bekijk product

Ontdek onze recepten