Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Veeg de champignons schoon en verwijder de steeltjes. Zet de champignons in de ovenschaal.
- Verhit in een koekenpan de olijfolie. Schep de rijst erdoor. Voeg 200 ml water toe en breng aan de kook. Kook de risotto in 4-5 min. beetgaar.
- Schep de truffeltapenade en de blaadjes van de takjes tijm door de risotto. Breng op smaak met zout en peper.
- Vul de champignons met de risotto. Verdeel de magor over de risotto.
- Bak de champignons in de voorverwarmde oven in 15-20 min. gaar. Garneer de champignons naar wens met een beetje extra tijm.
Tip: Vervang voor een pittiger hapje de magor door gorgonzola.
Tip: Fruit in de olijfolie een sjalotje. Vervang de helft van het water ook eens door witte wijn.
Bevat p.p.: 160 kcal, 6 g eiwit, 8 g vet waarvan 3 g verzadigd, 16 g koolhydraten en 1 g voedingsvezel