Bereidingswijze
- Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli en bloemkoolroosjes 4 min, giet ze af en vang wat kookwater op.
- Verhit de olie en fruit hierin de uipartjes goudbruin. Strooi het kerriepoeder erbij en roerbak 1 min. Voeg 150 ml groentekookwater toe en schep de bloemkool en broccoliroosjes erbij. Laat de groenten afgedekt 10 min. pruttelen. Schep af en toe om.
- Rooster de geschaafde amandelen in een droge koekenpan goudbruin. Schep de couscous, fetablokjes en het geschaafde amandelen luchtig bij de curry. Serveer direct.
Tip: Schep op het laatst grof gehakt verse koriander door de curry.
Tip: Smaakt koud, als salade, ook heerlijk!
Voedingswaarde p.p.: 658 kcal. 27 g eiwit, 67 g koolhydraten en 31 g vet (11 g verzadigd)