Lassie last-minutes

15 jul. 2022 – Leestijd 6 min
Lassie last minutes

De zomer is een drukke en gezellig tijd. Je wil zo lang mogelijk buiten van het lekkere weer genieten, maar daarnaast ook gezond eten. Dat kan met onze Lassie last-minutes. Deze lekkere recepten zijn binnen een half uur klaar en kunnen zelfs in het zonnetje opgegeten worden. Zo hoef je geen zonnestraaltje te missen en zet je ook nog eens iets gezonds op tafel. Hoeveel tijd heb jij vanavond? Kies een van deze snelle recepten tussen de 10 en 25 minuten uit en genieten maar!

Deze handige recepten zijn zo lekker snel klaar. Vlieg binnen no time naar verschillende recept bestemmingen. Je hoeft niet lang in de keuken te staan, omdat wij de verschillende rijst en granen producten al voor je hebben voorgestoomd en sommigen zelfs al op smaak hebben gebracht. Geniet van deze last-minute recept deals en maak er een heerlijke staycation van in je eigen achtertuin of op je balkon.

553 Voorgestoomde Quinoa Lauwwarme quinoasalade met gestoofde bimi en radijs

10 MIN - Quinoasalade met bimi en radijs

Lekker frisse salade met gestoofde bimi en radijs. En als echte smaakmaker Parmigiano Reggiano on top. Het is net of je even in Italië bent. Tip: strooi de pijnboompitjes over de salade voor een knapperig accent. Klik hier voor het recept.

608 Poke bowl rijst kant en klaar Pokébowl tonijn edamame sushigember

10 MIN - Poké bowl met tonijn, edamame en sushi gember

Vliegensvlug naar het heerlijke Hawaii met deze snelle poké bowl. Zomer in je bowl! Tip: vervang voor de kinderen de edamame door knapperig gekookte erwten uit de diepvries. Bekijk het recept hier.

Zalm Venkel Zeekraal

10 MIN - Zalm met venkel en zeekraal

Met dit recept zit je zo aan de kust met die heerlijke zeesmaken van zalm en zeekraal. Wij krijgen beach vibes, jij ook? Tip: dit recept is ook lekker met kabeljauw of verse makreel. Lees hier snel meer.

549 Voorgestoomde Couscous Franse couscoussalade met gerookte kip en pruimen

10 MIN - Franse couscoussalade met gerookte kip en pruimen

Zuid-Frankrijk is heerlijk deze tijd van het jaar en met dit kruidige en smakelijke recept voor couscoussalade droom jij weg onder het genot van een rood wijntje. Tip: Strooi de bosui over de salade voor een pittige smaak. Klik hier voor het recept.

Stazak Basmati Kokos Citroengras Oosterserundvleesreepjes Met Groene Asperges Uit De Wok

15 MIN - Oosterse rundvleesreepjes met kokos en citroengras

Deze snelle variant van een roerbak met rundvlees, geïnspireerd door lekkere Oosterse gerechten, brengt je binnen een paar minuten naar het Oosten. Tip: wil je liever een vegetarisch gerecht? Voeg dan reepjes shiitake toe in plaats van rundvlees en serveer met een gebakken eitje. Bekijk het recept hier.

520 Orzo Frisse orzo avocadosalade tomaatjes fetadressing

20 MIN - Frisse orzo salade met avocado, tomaatjes en fetadressing

Een gezonde en frisse keuze met dit groenterijke gerecht. Lekker licht en heerlijk met feta. Perfect voor een warme zomerdag. Zo voelt het in je achtertuin net alsof je in bijvoorbeeld Griekenland bent. Tip: Verdeel de olijven over de salade en bestrooi met peterselie. Klik snel hier voor het hele recept.

Halfvolkoren Toverrijst Bowl Met Mexicaanse Half Volkorenrijst Insta

25 MIN - Mexicaanse bowl

Mexico is het land van lekkere smaakcombinaties en knapperige groenten. Zo fris! Tip: is je kind een langzame eter? Dit hapje smaakt ook nog lekker als het koud is! Lees hier snel meer.

Geen tijd te verliezen. Vanavond weet jij zeker dat je in minder dan 25 minuten een lekkere Lassie last-minute op tafel hebt gezet! Enjoy 😎☀️