Quinoasalade

Quinoasalade met asperges, paprika en feta

Personen:
4
Bereidingstijd:
20 minuten
Voedingswaarde:
503 kcal
Print dit recept

Ingrediënten

  • 275 g Lassie Quinoa
  • 200 g groene asperges
  • 4 geroosterde paprika’s (uit pot)
  • 60 ml balsamicodressing
  • 3 bosuitjes, in smalle ringen
  • 75 - 100 g rucola, uitgezocht
  • 300 g feta, in blokjes

Bereidingswijze

  1. Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de quinoa afkoelen.
  2. Breng ca. 500 ml water aan de kook, voeg wat zout toe en kook de asperges 3 min. Spoel ze koud af en halveer ze. Snijd de paprika’s in repen. Klop 2 eetlepels paprikavocht door de balsamicodressing.
  3. Voeg alle groenten en de dressing toe aan de quinoa en meng het luchtig. Serveer direct.

Bevat p.p.: 503 kcal – 24 g eiwit – 25 g vet – 46 g koolhydraten

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

BIO Quinoa

BIO Quinoa

Quinoa is een veelzijdig gewas met een nootachtige smaak. Quinoazaden zijn een bron van eiwitten en vezels en passen daarom goed in een verantwoord eetpatroon.

Bekijk product
Builtjes Quinoa

Builtjes Quinoa

Quinoa is een bron van eiwitten en past dus goed in een verantwoord eetpatroon. En met Lassie Quinoa Builtjes verspil je nooit: één builtje is genoeg voor één persoon.

Bekijk product

Ontdek onze recepten