Bereidingswijze
- Kook de pandanrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat de rijst afkoelen. Halveer de peper en verwijder de zaadjes. Snijd een kwart peper in dunne reepjes en hak de rest fijn.
- Verwarm de olie fruit de ui met de gehakte peper zachtjes glazig. Roer de currypasta erdoor en bak even door. Voeg het gehakt toe en bak dit al omscheppend rul.
- Voeg lepel voor lepel de rijst toe en roerbak tot de rijst goed gemengd is met de overige ingrediënten.
- Voeg al roerend de eieren toe en blijf roeren tot de eieren stollen. Sprenkel de vissaus erover en warm alles al omscheppend nog 1 min.
- Schep de rijst met gehakt in diepe borden en bestrooi met de bosui, koriander en peperreepjes.
Tip: Serveer met roergebakken spinazie of paksoi.
Bevat p.p.: 2605 kJ / 620 kcal. 26 g eiwit, 29 g vet waarvan 10 g verzadigd, 63 g koolhydraten en 3 g voedingsvezel