Ingrediënten

  • 2 pakken Lassie Panklaar Toverrijst
  • 3 el olie
  • 1 grote ui gesnipperd
  • 300 g kipfilet in blokjes (bestrooid met zout en peper)
  • 1 rode paprika, in blokjes
  • 3 el kerriepoeder
  • 150 g doperwten (ontdooid)
  • 100 ml kippenbouillon
  • 150 ml kokosmelk
  • 150 g ananasblokjes
  • 3 el selderij, fijngesneden

Bereidingswijze

  1. Verhit de boter en bak de kip met de ui aan.
  2. Bak de paprikablokjes en de kerriepoeder 1 min. mee.
  3. Meng vervolgens de rijst en de doperwten er goed door.
  4. Schenk de bouillon met de kokosmelk er langzaam bij en roer af en toe. Laat alles circa 4 min. garen.
  5. Beng op smaak met zout en peper en schep voor het serveren de ananas met de selderij erdoor.

Tip: Lekker met gehakte cashewnoot.

Bevat p.p: 705 kcal en 24,8 g eiwit, 23,7 g vet en 96,6 g koolhydraten

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

PanKlaar Toverrijst

PanKlaar Toverrijst

Toverrijst Panklaar is dé basis voor een snelle maaltijd. De voorgestoomde rijst is namelijk al gaar en hoeft alleen verwarmd te worden in de pan.

Ontdek onze recepten