Ingrediënten

  • 300 g Lassie Pandanrijst Extra Vezels
  • 150 g ongezouten cashewnoten
  • 2 el olie
  • 1 teen knoflook, fijngesneden
  • 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd en fijngesneden
  • 1 ui, in ringen
  • 500 g kipfilet, in reepjes
  • 2 rode paprika’s, in reepjes
  • 4 bosuitjes, in ringen
  • 3 el sojasaus
  • 1 el vissaus (optioneel)

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Rooster de cashewnoten 3 min. in een droge koekenpan en zet weg. Verhit de olie en fruit de knoflook 2 min. Voeg de rode peper en ui toe, fruit 2 min. Voeg de kip toe en roerbak op hoog vuur 3 min. Voeg de paprika, bosuitjes, sojasaus en vissaus toe en roerbak nog 2 min. Schep de cashewnoten erdoor en breng op smaak met zout.
  3. Verdeel de rijst over 4 kommen en serveer met de kip.

Tip: Bestrooi royaal met grof gesneden verse koriander.

Bevat p.p
.: 720 kcal. 44 g eiwit, 27 g vet en 75 g koolhydraten

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Pandanrijst Extra Vezels

Pandanrijst Extra Vezels

Pandanrijst is een geurige langgraanrijst met een zachte en volle smaak. Lassie Pandanrijst Extra Vezels combineert die lekkere smaak en geur met extra vezels.

Ontdek onze recepten