Gevulde portobello

met notenrijst

Personen:
4
Bereidingstijd:
35 minuten
Voedingswaarde:
400 kcal
Notenrijst Gevulde Portobello Met Notenrijst

Ingrediënten

  • 8 kleine portobello’s
  • 300 g varkensgehakt
  • 1 ui, gesnipperd
  • 3 el groene olijventapenade
  • 1 el gedroogde oregano
  • 275 g Lassie Meer Notenrijst
  • 75 g rucola

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Vet een ovenschaal in. Snijd de steel uit de paddenstoelen. Hak de stelen fijn. Meng ze met ui, tapenade, oregano, peper en zout naar smaak door het gehakt. Verdeel het gehakt in 8 porties en vul de paddenstoelen met het gehakt. Kwast het gehakt en de rand van de paddenstoelen in met wat olie. Leg ze in de ovenschaal en bak ze in 18 min. gaar.
  2. Kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de rucola en het vocht dat vrijkomt van de paddenstoelen door de droge rijst. Verdeel de rijst over 4 borden en leg de paddenstoelen erop.

Tip: Geef er een tomatensalade bij.

Bevat p.p.:
400 kcal. 27 g eiwit, 20 g vet en 39 g koolhydraten

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Lassie Meer Notenrijst tekst wit
Meer Noten rijst

De vernieuwde Meer Notenrijst bevat de vertrouwde ingrediënten zoals papaja en amandelen én nu nog meer noten! Samen geven die de rijst een lichtzoete smaak en heerlijke bite. Meer ingrediënten, meer smaak!