Pandanrijst is een geurige langgraanrijst met een zachte en volle smaak. En met Lassie Pandanrijst Builtjes verspil je nooit: één builtje is genoeg voor één persoon.
Pandanrijst is een geurige langgraanrijst met een zachte en volle smaak.
1 Kneed het gehakt door met 20 g rendeng boemboe en vorm er 16 gehaktballetjes van. Verhit 2 eetlepels olie. Braad de gehaktballetjes rondom goudbruin aan. Voeg de kokosmelk en 40 g boemboe toe. Breng de saus aan de kook en stoof de gehaktballetjes afgedekt in ca.10 min.
2 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op het pak.
3 Kook intussen de sperzieboontjes in ruim kokend water in 5 min. beetgaar en giet af. Verhit 2 eetlepels olie en fruit de paprika 3 min. Voeg de sperzieboontjes toe bak nog 4 min. Breng op smaak met zout en peper.
4 Verdeel de rijst over diepe borden. Schep de paprika-boontjes en rendangballetjes ernaast. Serveer met komkommerplakjes en atjar.
Tip: Hou je van pittig? Bestrooi de rendangballetjes met rode peper.
Bevat p.p.: 795 kcal. 28 g eiwit, 42 g vet waarvan 18 g verzadigd, 72 g koolhydraten en 8 g voedingsvezel
Pandanrijst is een geurige langgraanrijst met een zachte en volle smaak.
Pandanrijst is een geurige langgraanrijst met een zachte en volle smaak. En met Lassie Pandanrijst Builtjes verspil je nooit: één builtje is genoeg voor één persoon.
Pandanrijst is een geurige langgraanrijst met een zachte en volle smaak.