Paprikabonensalsa
met zilvervliesrijst, quinoa en granen
- Personen:
- 1
- Bereidingstijd:
- 10 minuten
- Voedingswaarde:
- 610 kcal
Bereidingswijze
- Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op het pak.
- Verwarm de olijfolie in een wok en roerbak de bosui en paprikareepjes 2 - 3 min.
- Strooi er paprikapoeder, komijn en ½ eetlepel oregano over en schep de kidneybonen met vocht en tomatensap erdoor. Voeg zout en peper toe. Breng al omscheppend aan de kook en laat 2 - 3 min. zachtjes pruttelen.
- Schep de paprikabonensalsa op het bord en schep er wat rijst bovenop. Strooi er nog wat oregano over.
Tip: Deze kleurige puntpaprika’s zijn vaak samen in 1 verpakking te koop. Je kunt ook voor 1 kleur paprika kiezen.
Bevat p.p: 610 kcal. 20 g eiwit, 22 g vet waarvan 2 g verzadigd, 71 g koolhydraten en 24 g voedingsvezel