Ingrediënten

  • 2 pakken Lassie Panklaar Toverrijst
  • 3 el roomboter
  • 1 grote ui, gesnipperd
  • 1 rookworst, in plakjes
  • 1 grote wortel, in fijne blokjes
  • 3 stengels bleekselderij, in dunne boogjes
  • 100 ml vleesbouillon
  • 4 el Amsterdamse uien, gehalveerd
  • 2 el grove mosterd
  • 3 el verse peterselie, fijngesneden

Bereidingswijze

  1. Verhit de boter verhitten en bak hierin de ui met de rookworst.
  2. Bak de wortel en bleekselderij 1 min. mee.
  3. Meng de rijst er goed door.
  4. Schenk de bouillon er langzaam bij schenken en roer af en toe. Laat alles afgedekt 3-4 min. garen.
  5. Breng op smaak met mosterd, peper en zout. Schep voor het serveren de Amsterdamse uitjes met de peterselie erdoor.

Tip: Lekker met extra krokant gebakken spekjes.

Bevat p.p.: 562 kcal. 11,7 g eiwit, 17,8 g vet 84 g koolhydraten

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

PanKlaar Toverrijst

PanKlaar Toverrijst

Toverrijst Panklaar is dé basis voor een snelle maaltijd. De voorgestoomde rijst is namelijk al gaar en hoeft alleen verwarmd te worden in de pan.

Ontdek onze recepten