Bereidingswijze
- Verwarm de rijstazijn met de suiker tot de suiker is opgelost. Halveer intussen de radijsjes en doe ze in een kom. Schenk de warme azijn over de radijsjes en laat ze afkoelen.
- Bestrooi de biefstukken met peper. Verhit in een koekenpan de olie. Bak de biefstuk in 2-3 minuten per kant mooi bruin en vanbinnen rosé. Schenk de sojasaus over het vlees en bak nog kort aan beide kanten. Laat het vlees verpakt in aluminiumfolie 5 minuten rusten.
- Bereid de rijst volgens de aanwijzingen (link) op de verpakking. Snijd de biefstuk in plakjes.
- Schep de rijst in 2 kommen. Verdeel de biefstuk, de zoetzure radijs, de edamame en de norisnacks over de rijst. Besprenkel met srirachasaus naar smaak.
Tip: Maak 250 g kastanjechampignons schoon en halveer ze. Bak de champignons in het bakvet van de biefstuk in 4 minuten gaar en verdeel ze over de pokébowls.
Bevat p.p.: 630 kcal. 40 g eiwit, 23 g vet waarvan 4 g verzadigd, 64 g koolhydraten en 4 g voedingsvezel