Bereidingswijze
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Kook de bloemkool en broccoliroosjes samen 8 min.
- Dep de kipfiletplakjes droog en wrijf ze in met 2 eetlepels kerriepoeder en 2 eetlepels olie. Grill in een grillpan de kipplakjes mooi bruin en gaar in ca. 2 min. per kant.
- Verhit een klein scheutje olie en fruit de ui met 1 theelepel kerriepoeder 3 min. Voeg tomatenpuree, crème fraîche en 100 ml water toe, roer de saus glad en breng al roerend aan de kook. Schep de gekookte groenten om in de saus. Serveer de geroosterde kip en de rijst erbij.
Tip: Iets meer pit? Voeg aan het kerriemengsel voor de kip 1 eetlepel versgeraspte gember of wat gemberpoeder toe.
Bevat p.p.: 630 kcal. 33 g eiwit, 31 g vet en 70 g koolhydraten.